Пашманил уркIи

Муэлзе кейъибхIале,
ХIу пикри хIарулхъулрив?
Дигуй нура ватува,
ЦархIил хIатI дигахъулрив?

УркIи пашман бугьуби,
ЛевакIиле рурсили,
ХIабалунрив хIуни, хIу-
Игуй жагьнамла цIали?!

Дергъо урцул датува,
ЗурхIя дуз игохъиду?
ХIу хIайгахъуй катува,
ЦархIил хIатI дигахъиду?!

Бамкьунил аргъра бакIаб,
Ганзил диривра бакIаб.
Ну хIинил хIа дигахъуй,
Ажал дягъиле эбкIаб.


Рецензии