мамо мамо

мамо мамо
все так само
ранку гамір
світла цвіт
синє поле
понад нами
серця камінь
й білий світ

мамо мамо
до без тями
біг сльозами
в горі збіг
дихай рідна
і кохана
я твій сон
і оберіг

мамо мамо
дзвоном храму
щемом ями
ріже біль
запеклося
між устами
недоказане
тобі

мамо мамо
все так само
світла рани
тілом слів
синє поле
понад нами
серця камінь
й пух землі

25 Лютого, 2014


Рецензии
Дякую!
Любові і Світла!

Катерина Жебровська   27.02.2014 15:06     Заявить о нарушении
Взаємно... набільше - миру!

Юрий Лазирко   11.03.2014 21:49   Заявить о нарушении