Небесн й сотн присвячу ться...

"Небесна сотня" - це ті люди,
Які боролись за життя,
Які боролись за свободу
І всі пішли у небуття...

Хвала і слава тим героям,
Що віддали свої життя,
За мир прекрасного народу
І за майбутнєє життя.

Вони всі ангели небесні,
Вони живуть в наших серцях,
І будуть жить в народі вічно,
З небес керуючи життям...

Я вірю, що все буде добре,
І влада вирішить все так,
Щоб люди жили всі багато,
І, щоб ніколи у злиднях.

Я хочу вірити у краще,
Я хочу миру на землі,
Героям слава, вічна слава,
Що полягли на майдані!!!


Рецензии