Твоя природа

Легкість вітрів
запахи моря
Піду назад
знаю ти поряд

Дихання лісу
погляди неба
Ти на краю
я біля тебе

Сльози дощів
сирість туману
Ти чуєш біль
я бачу рану

Барви веселки
сонячні бліки
Ти холоднієш
прагну зігріти

Трави степів
води озер
Я оживила
ти не помер.


Рецензии