Скунс укр

Цей маленький хижий звір
Має дуже гострий зір!
Хутро чорне, вздовж спини
Смужечок біленьких дві,
Дуже розпухнастий хвіст!
Тільки сморід - його хист,
І не в поміч тут спецкурс!
Все тому, що звір цей  …
                (снукС)


Рецензии