Життя вiддавши боротьбi!

Життя віддавши боротьбі,
За вільну Батьківщину!
Підступить не дам журбі
Як за вкраїну згину!

Зламавши прокляті кайдани,
Волю всю народу!
Кров'ю вмиються майдани,
За нашу свободу!

Слався вільно Україно!
Мужніми синами,
Які боряться невпинно
Днями і ночами!


Рецензии