Злетiли ж у небо



Герої не вмерли,злетіли ж у небо
Немов янголята кружляють.
Вони захистили ріднесеньку неню
Від лиха ,що крила ламає.

Не плаче матуся, сліз більше не має
Лиш серце тріпоче її.
У Бога,могутнього, сили благає
Щоб інших від зла уберіг.

Нехай янголята з небес поглядають
На рідну матусю свою.
Вони ж ,певно,знають,без сумніву,знають,
Що квітнути їй як в раю.

Герої не вмерли,злетіли ж у небо
І там у дозорі стоять.
Сумують кохані...над річкою верби...
Татусь...і матуся ,і...брат
.


Рецензии
Яке горе... Молюся...

Юля Куропата   02.03.2014 00:18     Заявить о нарушении
Ми всі повинні молитись і Бог збереже.
З повагою

Левиа   02.03.2014 00:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.