Школадиз вач! на лезгинском яз

Зарема Агьмедпашаева,
3-класс, «Ортастальская СОШ»

ШКОЛАДИЗ ВАЧ!

Аялдиз «вад» атаначтIа,
«Вад» тахсирлу туш.
Вуна багъдиз яд ганачтIа,
Яд тахсирлу туш.

Ктабдихъай жемир яргъаз,
Ам чи гуьзгуь я.
Тарсар хъсан чизватIа ваз,
Зун лап рази я.

Акьул маса гуз, къачудай
Базарар авач.
Вун ваз лап дуьз акьул гудай
Школадиз вач!
                2014 г.


Рецензии