Давайте плакати всi будем лиш вiд щастя!!!

Зацвiли волошки в житi,
Немов вiдкрились чистi i невиннi очi голубi дитячi,               
З яких ще не текла така гiрка, солоная сльоза.               
Сльоза, яка вже окропила землю               
Оплакала багато вже смертей …               
Течуть сльози i  в радостi i в горi,               
З засмучених i  радiсних очей               
Чому ж ми плачем в радостi й печалi?               
Чому ж страждаемо так часто ми?               
Чи можем ми змiнити щось сльозами.....?               
Ми плачемо i  на душi нам легше ,               
З слiзьми нам легше горе пережить....!               
Давайте ж всi заплачем лиш вiд щастя               
Щоб щастя й мир були лиш на душi ,               
Лиш щастя i  добра бажаю вам усiм  ,               
I це нехай прийде у кожний дiм!


Рецензии