Шкiльнi роки

 Рiдна школо,другий дiм               
Ми навчалися у нiм               
Вчились ми життя любити               
Вчились бiль перемагати               
Вчились падати й вставати               
Негаразди як долати               
Нас навчали вчителi,всьому що знали самi               
Ми ж були тодi малi               
Неслухнянi ми такi....               
Не хотiли тодi вчити,нi предмети,нi науки               
На уроках була скука....               
В школу не хотiли йти, i робили тодi ми....               
Щоб була температура,щоб болiли у нас зуби!               
Щоб болiла голова, i ангiна в нас була!               
Лиш тепер нам зрозумiло               
Що ви нас навчить хотiли,коли ми назло робили               
I за це вам дяка щира               
За терпiння i за ласку,за ту науку що дали               
За це ми вдячнi на вiки:Рiднi нашi вчителi!


Рецензии