Ходю-гуляю Ж в РылЛовиЧах!

А шо ля мни шэ гонды, га, м?!
Ну, рыл ты Ж зловыш, шо чахы-чах -
ПлёсКочуть брагу по асВальТ.

Хана всёМУ хай гондэ й гындэ й
Шэ й дальШый кроХы й за Брода й!
А нашо знаты гноёВылКам
Шэ шо й про БожЮ Мамк.

Травы Ш сыбэ оно горилко.
Так сказХано й в Пысань Ж.
И Жаба Жебынцы й урРижэць
Уж, ой, улад риМня!

Ты но шо смявч про гад щ.
Ны дило жэ й Козлам
До мовый во Ж Стрыльца: на смэрть сивухы зь над!

...бо нащо во, хоть КраСота.
Хай гРУшинька здыйХайт
От гвалт собак,
Шо палять влад, с корня,
Усэ, шо свят.

ЗагадКЫ Ш Дрэвц сцань знайт!


Рецензии