Не убивайте...

Не  убивайте, українці,  українців,
Не забувайте, що ми всі брати.
Немає серед нас таких злочинців,
Щоб катували нас свої кати.

Не убивайте, українці, українців,
Не пристібайте до ствола багнет.
Ми всі свої – немає тут чужинців,
Хіба отой малиновий берет…

Злочинці б;ють в живіт вагітній жінці,
Тим наражаючи себе на Божий гнів.
Так не вбивайте ж, українці, українців –
Від цього часу й до останніх днів!


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.