Ходю, гуляю в Рыловычах

А шо мни дэ шо що б.
Ну, ш чоборна хотя быК скынуць
Бугай поможэ ж злой.

Хана всёму вжэ ж гондэ й гытё,
Колы ты ны хытёр
Хотя б дэ дошКУ Б ны вхопыты й
На сфой забор, х.

КубаМы мираЕмо й жыто,
Ну, шо пойСийЯф Вовк.
И коноплив смачнющэ симЯ я зь ем во. И й здоровш,
Чым мой СахШок.

Чого Ж я гондэ в зыму й литОМ щ
Щавле са й хринём толчм.
Усэ в нас Е. Еленый дьви во й.
Иванна, да й ПетРовн!

ИС Ровн.

И сРУ я ныц вжэ ны й унич, ох,
Стыдотьте прамо бож,
В штаньци аж. Есця бо ж що ззисты й
В монаха твоЕво ль.

Ну, всэ идэ в Мняв чин по чину Жь.
И й в 70 бы й год.
А шо Ж бурчыть но в жывотыщы?
Ны Ж масЛяцо ляно зь.

Так чо там мы там во са й птичкы й
ЗайВоДзьма рахСгавВорк?
А!.. Дак а во якэсь лупинне
Нам наскыДвав Пытро ль.

Ныц вав ны от жлобов:
А шо нам! СыдыМО!
пЕм-курым са бабЁ. А Брыль хай чыстыть повСць
СоБачым морДК.

Ны швоРаб нас, а ны  сынычка ш
Ны ввараць, ни й настТрой-к
Хаця бы во, на нейКУ ЗЬ лийРычк.
В гРУшках йих з еблыньк мноСТВ.

Бы в эСТэВэк барщоф.
НаСинне з гарБухЗиння но й дай зе й ля квыток.
Ныхто й ны й ройЗуйМие:
Чы йим Дае Ж що вш Бог?

Нет. Мы дамо!
Мясков.
Бо гэто йижа ж но в пазНогЦь.


...ну, так от хтося щэ ж засыПамш
Колодяз и с садок.
Конэць дэ зь хевраЛёв


Рецензии