тема джаз

Коли поїзди забудуть пункти призначення
А люди заб'ють на здатність пересуватися
Мости розведуть, як принцип адекватного бачення
Всього шо відбулося й того, що могло відбуватися

Гарячим усміхом гріємо власні помешкання
шаманськими оплесками вводимо місто у транс
Під дзвін ліхтарів, у кроках безглуздого вештання
звивається й стелиться джаз.


Рецензии