Небесна сотня

Для небесної сотні війна не скінчилась,
З воїнами світла, з’єдналася їх сила,
Та й пішли  совість в людських душах будити,
Щоб більше горя на землі не плодити.
Не плачуть вони й не страждають,
Бо вже добре знають,
Що живі не відступляться від намірів своїх,
Ще голос волі не стих,
Бо не дозволять воїни світла тепер,
Не плачте за тими хто вмер,
То їхніх Душ дорога світла,
Підняти Україну, щоб розквітла.
І це станеться неодмінно,
Небесна сотня служить світлу відмінно,
Й веде до перемоги люд ,
Їм не потрібен над ворогами суд.
Змінивши обставини життя,
Злій системі не буде вороття,
Вона сама згине – їх совість спепелить,
Так Дух  небесної сотні  велить.


Рецензии