Чому тебе бачу щоночi?

Чому тебе бачу щоночі
Я навіть тоді як не сплю?
Я бачу глибокії очі,
Коханий, тебе я люблю!

Я тебе відчуваю душею
І крізь сон посміхаюсь тобі,
Твої губи солодким медом
На світанку розбудять мої.

Ти торкнешся легенькою хмаркою
І залишиш кохання слід
 Поцілунки – хмільною чаркою:
Ти забудеш про цілий світ…

Я прокинуся після тій ночі,
Зрозумію – тебе вже нема,
І закрию заплакані очі,
І я знову без тебе – одна…


Рецензии
За такиij вiрш широ дякую!

Константинов Константин   23.03.2014 17:28     Заявить о нарушении
Костянтин, Вам сподобалось? Дякую вiд щiрого серця.

Просто Ромашка 2   23.03.2014 23:58   Заявить о нарушении