Це ворожба, чи гра?

Я в спогадах копаюсь
 Здається, ниточка тонка, жива,
   Картинка спалахом бринить в душі.
  Тихенько розгортаю
 Краплинку почуття.
   Минуло, та не згасло,
    Примарливе, дивне...
 Чуже...
Чи моє щастя?
   Було все так давно.
 Це варожба, чи гра?
  Хотіли бути разом
   Та вирував смішливий вітер,
  То може сніг,
А може кришталь зими?
   Минулось...
Cни - єдина пряжа...
    Мерехкотить вогнем картинка
     Минулось...
   Примарливе,дивне...
 
 
          
    


Рецензии