Для Лесi

Перестороги будуть недоречні,
Ну скільки б ти іще змогла
Себе заковувати в вічність?
Не там шукаєш два крила...
Не там шукаєш свою долю...
Не ті джерела її п'ють,
Нарешті станеш ти собою
А крила вгору проростуть...

Навік споріднена з любов'ю ,
І з рідною своєю ненькой
Тобі були дані два кри'ла
Щоб слово Боже відчувати,
Нести любов і радість людям
До себе ніжно їх гортати,
Їх сповивати своєй силой,
Їх научати на віка...

Ніхто не не вілен від любові,
"Ніщо"  не заздрує Богам.

                27.02.13


Рецензии