Отари хмар спливли за обрiй

Отари хмар спливли за обрій,
Отари дум снують печаль.
Коли вже буде тиша й спокій?
Коли стражданням буде край?

На шмаття серце розривають,
Тортур домашніх – колорит.
Невже для цього право мають?
А серце скривджене болить.

Болить і думка… Стогне слово…
Ридає слізно в жилах кров. 
Тремтливо квилить моя мова:
Хіба я здатна на любов?

Померло серце. Його вбили.
Четвертували, хто як міг.
Чи я знайду в собі ще сили?...
І біль тавром на серце ліг.

2006


Рецензии