Мы тут выйТИ НЫ моЖым вж

Из ЗакЛаДок ныЕК.
Бо куда ты с КороВин
Да й у в винНый склад щэ Ж!

И на масло тут гонды
Ты нахМахШ но вш...цюкХэрк.
А то надТо чы доБрэ
Пыты й йисты в дитей З.

ПатиХона но гондэ
Ны хапае шось сцэ.
А так сцеТы з нымоЗна быс знакХоМыя й ледзь.

От мы й заРыкы й зохМАЙимсь
Да й устАхВиМА З МазД.
А то шо ты! Нычого
В Арт-ИСКхуств а ныМА Ж:

Мы тут гондэ шося робым? Чы но так гульЛяхЕм в тэрТК?
ОтправЛейТЭ Ж тэ Ж О Сонцэ,
Що и й я вам на й вейЧернь!..

Шо, ну, мощы Ж оно здесь?


Рецензии