По гарячим сл дам. п слямайдан

ПО ГОРЯЧИМ СЛІДАМ.
(після майдан)
Прийшла пора, свобода Україні
Свобода, всіх “свободнее”, свобод
Чорна пора лягає на країну
На іншій мові вже живе народ.

І знову тумби, залишилися пусті
Чи так було, і знову буде
Де руйнували, зарослі пусті
Коричнева чума, виходить в люди.

Млинцями, дерев`яними закони
Стругають і приймають без ціни
Відкрийте очі, подивіться хто, вони
МОЛІТЬСЯ, не було б війни.

Із відки вітер, із далекої чужини
Петро ще цю Європу прорубав
Словами, іноземними, своїми
Він ще тоді собі ЇЇ, на думці МАВ!

Своє тепер,самі ж і розгрібайте
Там де болить, не ринок а базар
Наказ. БЕЗГРІШНИХ не стріляйте
Не береже, розстрілює кевлар.

Сусіди добрі нам потрібні з за межі
Народжені від Матері одної
Напроти не стояти за стіною
Бо наші душі є безмежні.

У цьому світі не бува пророків
Батьки де поруч світлії, сини
Було нам досить, на історії уроків
Де винуватий, винуватий без вини.

Не дайте розколотися блинцю
В обидва зріть, на різні боки
Не працювати вилами женцю
Де єдності немає поки.

Так жити,що б з ранку на тоці
Сміялись діти, не голодали
Що б сіль на спині, що б хліба досить
Не розлетітись пір`ям, добром що б пам`ятали.

Не спіть, вставайте вже, просніться
Бо пізно буде, як розгориться ватра
Та що з косою, нехай ВАМ не присниться
Її жодне ЖИТТЯ не варте.
                25.02.2014


Рецензии