Люблю..

Я хочу лиш дивитися у очі,
Які чекала все своє життя,
Прокинутися якось серед ночі,
Й побачити, що ми - це ти і я..

..Це ти і я - це ми, тепер єдині,
Мов небо те безкрає, угорі,
Я маю що віддати, зі святині..
..Душі моєї - ти мій оберіг.

Люблю,люблю, молюсь за тебе,
Коли рука моя в твоїй руці,
І більш нічого вже не треба,
Коли сльоза зі щастя на щоці..

Ми знали долі наші наперед,
Твій образ я вбачала уві сні,
Так як і ти мій..посерЕд..
Сотен людей, що були мовчазні.

Я хочу лиш дивитися у очі,
І просто дихати, відкрито й вільно,
Наповнені спокійним щастям очі..
Кохати щиро лиш..так сильно..!
 
© Капшук Валентина


Рецензии