Украине

Я сейчас далеко, далеко от тебя,
Раскидало нас по миру, мама.
Очень жаль, но нас много... И сам за себя
Каждый борется в жизни упрямо.

Всі ми є твої діти, вітчизни сини
І нехай ми далеко від дому,
Всі боліють серцями, як ви, так і ми.
Так. І нам біль сердешна знайома.

Я сейчас далеко, на чужой стороне,
Всей душой за тебя, Украина !!!!!
Без надежды на завтра блуждаю во тьме,
Ты прости непутевого сына.

Як без мене живеш, чом катують тебе
Непокірних дітей твоїх діти !?
Дуже боляче, мамо, що доля веде
Нас за щастям блукати по світі .

Мы не стали добрее и верим всему,
Видишь, брат замахнулся на брата.
Государи над нами разносят чуму,
В вечном поиске власти и злата.

Рідна ненько моя, зупинись, подивись,
Не стихає дітей твоїх гамір .
Чі повинен я в тім, що в дитинстві колись
Словом "МАМА" назвав свою матір ?!?!

Я не враг тебе - нет, я люблю тебя - да !!!!!
Ти для мене навіки єдина !!!!!!
Я твой сын и моею ты будешь всегда,
Рідна матір моя, Україно !!!


Рецензии
А во это поэзия, настоящая, да-да-да, даже помимо злободневности/актуальности темы... вне времени

Штифт Татьяна   17.04.2014 10:56     Заявить о нарушении