Зрадiв би гумор

Хлопці в нас футбола грали у обідню пору.
Бехнув хтось м’яча щосили аж на дах угору.
Гриць м’яча поліз дістати  зі шкільного даху.
Білий аж прибіг директор, вмить схопив невдаху.
- Батько твій, як взнає, хлопче, що тут відбулося, -
В нього точно буде купа сивого волосся!
Це почувши, став сміятись хлопець круглолиций:
- Тато б теж зрадів такому, -  він у мене лисий!


Рецензии