Снег метёт

    С Н І Г  М Е Т Е

Знову сніг мете
Засіваючи луги та поля,
Накриваючи людей та будівлі,
Таючи на Волинській землі.

Сирість та непривітність
У грудневій погоді Волині,
Злоба та нудьга
Серед українського народу.

І лише частка з них
Радіє Волинській погоді,
І лише частка людей
Живе в злагоді,мирі і любові.

Процвітає чорна квітка
Недолі та згуби в Україні.
І лише маленька, червона квітка
Цвіте від злагоди та любові.

ГОСПОДИ!
Пошли нам кожному
Червону квітку любові
У кожну оселю,
На кожен клаптик землі!

          Грудень 2011 року.   


Рецензии