Лист Герою

Пам’яті Героїв...

Я напишу Тобі листа,
Коханий мій Герою…
Так сталося, що не судилось нам
Зустріти вдвох світанок мирною весною.

Я напишу Тобі листа…
Відправлю дзвінкими струмками.
Я заспіваю Тобі, любий мій,
В зелених гаях солов’ями.

Я прилечу до Тебе, мій Герой,
Вітром вольним у полі.
Я розповім Тобі життєдайним дощем,
Як склалися людські долі.

Завжди пам’ятатиму, Милий мій,
Твій дух незламаний й любов,
Я обійму Тебе польовими квітами
І листям зелених дібров.

Розповім шелестом колосся про свої почуття,
Приклонюсь край дороги як червона калина…
Дуже дякую за вільне життя.
Пам’ятаю. Шаную. Пишаюсь.
                Твоя Україна.

23.02.2014 ©


Рецензии