Героям

Присвячується людям, котрі загинули під час революції у Києві.
Вічна пам’ять...


Свобода, ціною людського життя…
Як дорого Рідна земля заплатила.
І сотні душ відійшли у небесне буття,
Що віру й свободу у серці носили.

Ми будемо вас пам’ятать все життя,
Герої майдану, Герої свободи,
Незламної єдності почуття
Вселили Ви в душі народу.

І дух незламаний, і мужність в серцях,
І віра в майбутнє країни,
Хай стелиться по степах і ланах
Славетної Батьківщини.

23.02.2014
©


Рецензии