***

На пацюків дивитись людям гидко
Тікають стрімко з тонущого корабля
По головах як ті щури біжите швидко
І пищите,то Янукович,то не я

То він наказ давав стріляти в діток
І він розграбував усю казну
То він ігнорував народних вісток
То Янукович влаштував оцю війну

Ви!!! Не голосували за закони?
Що проти людства і проти людей
Ви!!!
Насміхались як могли з рідної мови
Не відчиняли до народу ви дверей

З нужденних знущались як хотіли
І дах над головою забирали
Ви! Україну зовсім не любили
І на майдані, пищите,не убивали

По лікті руки ваші у крові
За те що йшли проти народу
Прокляття від убитих горем матерів
Сини яких померли за свободу!!!


Рецензии