Тарасов присвячу ться

Це рік для творчості  й натхнення,
Це рік для шани й забуття,
В цей рік шануємо Шевченка,
Присвячую йому вірша.
Спасибі Вам, Тарасе, рідний,
за те, що жили Ви колись,
за те, що внесок ви зробили
у розвиток віршів своїх,
за те, що знають Вас у світі
і не забудуть -  назавжди
лишились ви у серці нашім,
і люблять вас старі й малі.
Спасибі вам за творчість вашу,
за вашу прозу і вірші,
за ваш малюнок і пісні,
за те, нащадкам що лишили
на довгу пам’ять і роки!!!


Рецензии