Любов, яка повернула до життя...

Моє життя було пустим, -
Без каплі, хоч якихось почуттів.
Здавалось, що світ став клеймом одним,
А в душі лиш вітер про самотність шепотів.

Але в один момент все так змінилося,
З’явився Ти в моїм пустім житті.
Зрозуміла, що так сильно полюбилося,
І я поринула з головою в прекрасному почутті.

Зараз нас розділяють сотні кілометрів..
Ми будемо разом незважаючи на це,
Наперекір поривам холодних вітрів,
Наша любов буде зігрівати серце!!!;


Рецензии