злива

А пам’ятаєш ту шалену зливу
Як ж  вона нас намочила
А ми все одно хотіли обніматись
Не спішили додому вертатись
Зараз усе зупинилось
Чи навіть скінчилось?

А знаєш,що серце мені каже?
Не бійся,час вам все покаже.


Рецензии