На вiстрi леза

На вістрі леза танцює балерина,
Закривши очі,  терпить дужий біль.
З молитвою в заобрії порине,
Неспокою вивітрюючи хміль.

Жіноча доля, як дівча тендітне –
Тоненькі ніжки в простір дріботять…
Краплини часу сплинуть непомітно,
Зірниці-очі  в небі миготять.

Біленька сукня на вітрах тріпоче,
Пливуть пісні заобрійних осанн…
Мрійливий погляд й посмішка дівоча
Заквітчують трояндами туман.

2009


Рецензии