НЕ ТЕ гумор

- Чому, малий, такий сумний? –
 спитав синка татусь.
- Скажи, як справді я вродивсь? –
 шепнув йому Петрусь.
Той рот роззявив. Думав мить:
 - Чого цікавить так?
Коли прийдем додому ми, -
у мами ти спитай.
Петрусь нахмурив брови враз:
 - Бо щось воно не те, -
Лелек узимку в нас нема.
 Й капуста не росте…


Рецензии