Я вам нэ брэшу

Уничь у сэрэдмисци старого донецька
росийський спэцназ зносыть статуй януковича,
якый встановылы шчэ за австрийцив,
чы австралийцив, чи австралопитэкив,
нам пэвно похуй, абы нэ жыдив.

Мое старэнькэ мальовнычэ мисто,
на пагорбах, на всих отих справах, йобаный насос.

януковыч - жыдивськэ прызвище,
дывно, що вин щэ й москаль.
Хоча чыму дывуватыся. Тилькы жыд обицяв нам
росийсько-жыдивську мову, алэ найибав аж самого сэбэ.

Тилькы олигархив не найибав, та путина.
Самэ воны й залышили мову соби.
Та мабуть, щэ футбол.
Та мабуть крайину. Алэ то такэ.

Однэ нэ встыглы - побудуваты мист
з крыму до мисяця. Алэ бандэра и лэнин
тэж багато чого не встыглы.
А правый сэктор видтэпэр и зараз будэ мэнты.
Вси хочють буты мэнты, нэ ****ить, шчо я брэшу.
Я вам нэ брэшу.
А грошив так нихто з никого нэ взяв. Нэ всыглы.

Нэ брэшу.


Рецензии
то такэ - крылатая фраза) один футбольный тренер её любит, алэ то такэ. всё остальное правда

Чабан   08.03.2014 21:13     Заявить о нарушении
спасибо

Жуков   09.03.2014 11:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.