Ви у мене еталони

23 лютого жінки мають право вітати мужчин всіх наліво й направо. Я вітаю душевно й вітаю натхненно тих мужчин, що зі мною у праці щоденно. 


Ви у мене — еталони,
Ви у мене — Аполони,
Ідеали Ви у мене,
Ви у мене — джентльмени!

Ви розумні, гарні, гречні,
Ви — найкращі, безперечно!
Ви тактовні, сильні, мужні,
Ви культурні, добрі, дружні!

Ви дотепні, симпатичні,
Ви веселі й феєричні,
Молоді і енергійні,
І достойні, і надійні!

Працювати поруч з Вами -
То джекпот і приз для дами:
І підтримка й дружній погляд
Так потрібні тим, хто поряд!

Я Вам вдячна, що Ви є,
Хай Вам Бог щедрот дає!
В щасті хай душа радіє,
Хай збуваються надії!

Нині — чоловіче свято,
Я вітаю Вас завзято!
І бажаю Вам достатку,
І стабільності, й порядку!

Вам я зичу процвітання
І добробуту, й кохання!
Я безмежно Вас ціную,
Обіймаю і цілую!


Рецензии