Хаос...

В країні вмирають,а немає війни!
Що сталось,жирують "кати"?
Ти бач унітази у них золоті,
В країні хаос-на межі війни,
А наші обранці тікають з страни!

Мовчи,не кричи,
Не почують вони!
"Кати" за кордоном,
Плювати хотіли вони на всю ту розруху,
на долю людей.
Вони бережуть свое місце м'яке,
яким вони рішення приймають важке!
Це місце потрібно навік берегти
 для місця потрібні "принти"-золоті.


Рецензии