Тобi, моя ненависть!

Така ж ти стерво невгамовна!
Ти моя невдача перехресна,
Нiяк не згинете,шановна!
З тобою не наступить весна.

Таке собi теля,що має зуби,
Якими раз вчепилась-й на вiки.
З тобою не зрiвняться нiяки душогуби,
Нема страшнiших вже калiк,нiж ти!

Яку ж ненависть ти збудила!
Такий талант ще треба мати.
В душi гнила, зовнi теж не мила.
Проти тебе, усi мої гармати.

Нажаль, володар ненавистi я.
I тут мене згубила твоя частина.
В душу врiзалось твоє  гидке iм`я,
Нехай,я буду плакати,де моя хустина?


Рецензии