Морський коник

 
Син прибіг малий до мами:
 - Хочу я такого!
 Як у книжці щойно бачив,
 коника морського.
 Мама каже: - Дай-но гляну
 книжку на хвилинку.
Врешті-решт сміється тихо:
 - То лиш зебра, синку!
А чому морська для тебе,
 хлопче, ця конячка?
- В неї, мамо, як і в тата,
 в смужку є тільняшка.


Рецензии
Веселая шутка!

Саша Рыженко   23.02.2014 21:29     Заявить о нарушении