Молитва над Майданом..

..стоїть Майдан..
  стоїть сльозами вмитий..
..стоїть під чорним небом України..
..розвіяв вітер чорний дим пожеж..
..скорботою народ-майдан єдині..

..ніч не лякає..гомін не стиха..
..швидкі везуть ГЕРОЇВ на Майдан..
..не стримуючи сліз вшануєм пам'ять..
            Героїв України..Слава ВАМ..

..тремтять слова..
  тремтить повітря..душі..
..молитва над Майданом..
          стогін..біль..
..і плачуть голоси в останній пісні..
            якою проводжа Майдан синів..

..Майдан стоїть..а барикади кріпнуть..
..стоїть народ..
         незламний та святий..
..і бачить Бог..
    як тяжко душам дихать..
..молюсь за нас..
         народе сильний мій..


https://www.youtube.com/watch?v=g-wxAWkN8g0
НЕБЕСНА СОТНЯ


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.