Героям украiни вiчна память

ГЕРОЯМ УКРАЇНИ ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ
http://www.youtube.com/watch?v=k-Esbu_2mN8

Як би була жива вода,
Я б Вас зцілити всіх змогла.
Я би вдихнула всім життя,
Хоч завелике прокляття.

Від того, що "Гарантом" був,
Від того, що меча здобув.
І на тобі, НАРОДЕ МІЙ,
Він його лезо примінив.

Не побоявся він крові,
Дітей, батьків, чоловіків.
А МИ хотіли,щоб не зміг,
Спаплюжити наш з вами Дім.

Народе рідний, помолімся,
ГЕРОЯМ нашим, поклонімся.
Житя вже нам їм не вернути,
Та пам"яті народній бути.

Тут, на Майдані, всі вони,
Народну душу зберегли.


Рецензии