***

Життя - твоє кіно
Відлік пішов.
Почувся відгук:
Камера, мотор.

В кіно з нас кожен має ролі.
Сценарій свій ми знаємо
Але тільки не ударів долі.
Як навчились, так і граємо.

В кіно нам вистачає горя відчуття.
Кіно запатентовано на почуття.
Так важко ухопитися за істину,
Яка тікає від актора у кіно.
Схопитися, так важко, як за волосину.
Є ризик зазирнути у чуже вікно.

=ііі


Рецензии