Барикади

Барикади

На дорогах барикади,
Хоч борись, а хочеш плюй,
Більшовик укрився ззаду,
Підкупив його буржуй.

В заброньовані маєтки
Поховалися  пани…
Усміхаючись в  жилетку,
Пріє Ленін у труні.

Постаменти по країні
На дороги  летять ниць…
В нашій славній Україні
У мирян стріляє „фриц“.

Нафталінові ідеї
Проповідують совки…
За „бугор“ біжать євреї –
Рот закрили на замки.

Брешуть людям шовіністи
В окупованім Криму,
Українців б’ють садисти,
Запроторюють в тюрму…

На розграбленому Сході
Мруть за пана шахтарі -
Їм обіцяна свобода
В ситій копанці-норі…

Владі шлють хвалу писаки
Із палати номер шість,
У кав’ярнях посіпаки
На смертях зганяють злість.

А як прийде перемога -
Нечисть завше на коні,
Поспинається на ноги,
Справжніх втопить у лайні…

Україна в барикадах,
В думах „Воля або смерть“!
Пробудилася громада,
А з Кремля батькує перст… 

06 лютого 2014 року


Рецензии