Узурпатори

Узурпатори

Тримаєтесь за владу,
Як воша за кожуха,
Лишаєте позаду
Злигодні і розруху…

Хіба ще не наїлись?
Чи сліз не напилися?
Неначе показились…
Де ж ви такі взялися?

Невже ви всі з двадцятих?
А може ви з тридцятих?
Вас же родила мати
Любити – не вбивати…

Просила, щоб не крали,
Нужденним помагали…
Погляньте, ким ви стали…
Все цупите, все мало…

Та ви ж не дурнуваті
І можете допетрать,
Що там, у вічній хаті,
Всім міряють  два метри…

Невже отак байдуже,
Що лишите по собі?
Так не вчиняють дужі –
А хворі  й твердолобі…

Вхопилися за владу
Безбатченки бездухі,
Кремлівське рабське стадо,
Істоти каплаухі…

Вгризаєтесь зубами,
Як пранці, в Україну…
Чом служите рабами
Чужому „господіну“?

Вчепилися за владу,
Як „кака“ за сорочку…
Бере чорна досада
На вила нову строчку…

05 лютого 2014 року


Рецензии
Добре, Микола, добре.
Вы с такими песнями привели к власти тех, против кого начинал ваш майдан в ноябре 13-го. Сейчас январь 15-го. Реформы олигархов сдерут с вас последнюю шкуру - опять будете майданить? Теперь уже - "кто не скоче - той янкаль"?
Ноги-то козлиные нынешнего киевского "правительства" оттуда растут.
Очнись!

Георгий Томберг   07.01.2015 16:34     Заявить о нарушении