Вiйна

Герою України,  Поету
 Сергію Нігояну

Війна

В моєму Києві війна,
Хрещатик трусить канонада…
Вкриває маму сивина,
Застрелив сина вражий „дядя“.

Їх „беркут“ косить козаків,
Виводить голих на морози…
З яких ці нелюди віків?
З якого виткнулись навозу?

Упав юнак.., багріє сніг…
Злетів Героєм України…
А він вірші писати міг
Закохано, якійсь дівчині…

В моєму Києві війна…
В моєму Києві жахіття,
Веде до пекла сатана,
Народ закутав в лихоліття…

Посушить сльози часоплин
І плач притишиться роками…
А український вірмени;н
Звитяжцем житиме віками.

В моєму Києві біда,
Чума по вулицях гасає…
В журбі вірменка молода
З Майдану сина виглядає…

23 січня 2014 року


Рецензии