Марш Героiв Майдану

Мирнії люди
зійшлися на віче !
Вольнії люди,
Гей-гей за свободу !
Щирії люди,
То пісня нас кличе,
Сильнії люди ,
за щастя народу !


Знов Дніпро стогне,
Реве наш могутній!
зміни світ прагне-
Геть банду лукаву!
Хто ярмо тягне
Лихе та підступне,
Всі на майдани
За долю Держави!

Вся Україна
Свята і Соборна
встала віднині
єдиним народом !
Кривдників скине
Душа непокорна-
Краще загинем
ніж жить на колінах!

Дасть Боже сили
лукавих здолати.
Нас не покине
Ні мужність ні віра .
За Україну,
За рідную матір
І за родИну
ЙдемО ми на звіра!

Переконали,
Що ми терористи?
Світ цілий знає-
Тавро це брехливе!
Не радікали
І не єкстремісти,
Ми -люди мирні.
Неволя - жахлива!

Нас не спинити
Нелюдським тортурам:
Кулі , гранати,
В мороз водомети...
Кинуть за грати,
Осудять за мури-
Нас не здолати!
жде кара за все це...

Мирнії люди
зійшлися на віче !
Вольнії люди,
Гей-гей за свободу !
Щирії люди,
То пісня нас кличе,
Сильнії люди ,
за щастя народу !
    


Рецензии