Мамо! Я ще воюю

Мамо! Чому я не чую
Запахів і смаків?
Мамо! Я ще воюю.
Я ще, звичайно, жив.

Мамо! Зігрій мої руки!
Холод мене просяк.
Мамо! Важчезні муки.
Я щось роблю не так.

Мамо! Врятуй мою душу
Вчора помер мій друг.
Я – між боюсь і мушу –
Камінь беру до рук.

Мамо! Я дав їм здачі!
Так, це була війна.
Мамо! Чому ти плачеш?
Це не моя труна.
Це не моя труна?...
21.02.2014


Рецензии