Червоне тепло

1.Вечір сивий розтанув у тиші нічній,
Ніби чорна примара, лягла прохолода,
Та червоне тепло зупинило її,
Бо червоний — то всіх кольорів воєвода.

2.Оксамитом наповнить невтомную кров,
Присоромить, прикрасить він, радо зігріє,
А червоними квітами вселить любов.
Дати раду йому тільки мудрість уміє.

Приспiв:
Хай життєвий вогонь наповняє добром
Україну, де квітнуть червоні калини,
Та Божествена сила - безмежна любов -
Пломеніє на всіх вишиванках дівчини.

3.Розливайся тепло красним словом душі,
Вимальовуй червоною стрiчкою долю,
Щоб, зустрівши багрянець на заході літ,
Вже пізнала любов, щастя, віру і волю.


28.01.2014
Послухати пісню у виконанні автора https://www.youtube.com/watch?v=U7SfuEn41Ak


Рецензии
Нэхай безмежна любов крилами Вам буде!
З миром до хаты

Кованов Александр Николаевич   17.08.2014 20:14     Заявить о нарушении
Дякую! Нехай буде любов крилами...

Ольга Угнивенко   21.08.2014 15:15   Заявить о нарушении