Небо жалило...

Небо жалило блискавицями,
У Дніпро тече не водиця вже!
Скаламутився,підійнявсь старий,
- Ви пізнали ЖАХ!
Певно в пеклі вже місця не було,
І воно себе на землі знайшло!
Похоронний марш і гірка кадриль
В чорта на рогах!

(с)Єлисавета Град 20.02.2014.


Рецензии