Хвилини, години, днi...

Хвилини, години, дні...
За ними роки і століття,
А ми як були одні,
Так і будем одні в цьому світі.

Непомітно життя пройде,
Лиш у старості всі зрозуміють:
На годиннику стрілка іде
Лиш вперед, і ніхто це не змінить.

Коли завтра сонце зійде
І посвітить тобі у віконце,
Посміхнись, бо життя ще іде,
Не дарма ж посміхається сонце=)


Рецензии