Скаж ть, що робити?

Скажіть, що робити, коли ми одні
змагаємось з кров'ю та люттю?
Скажіть, як вчинити, коли на землі
орудують вбивці закуті?

Скажіть, як довести, що понад усе
життя в Україні й свобода?
Порадьте, як бути в часи, коли все
вирішують гроші й угода?

Скажіть, що ж робити, коли у людей
нема ні здоров'я, ні щастя?
За що цей злочинний взривний апогей
лишає людину зап'ястя?

За що нас калічать, скажіть нам, за що?
За що кулю в лоба пускають?
За те, що ми люди і хочемо жить
У мирній могутній державі?

Урвався терпець. І зірвали раби
з себе іржавії кайдани.
Не будем рабами ніколи в житті,
Не будем і все. За державу.


Рецензии